Bästa prylarna för padel

Om du har hängt med de senaste åren så vet du att padel är en av de mest populära sporterna i Sverige just nu. Det öppnas ständigt nya padelhallar och sporten får allt fler utövare. Därför kändes det passande att vi i det här inlägget ger dig några tips på prylar som tar ditt padelspelande till nästa nivå.

Ramskydd

Att använda sig av ett ramskydd till ditt padelracket är bra för att skydda ditt racket från skador. Det är särskilt bra för dig som har köpt ditt eget racket och vill att det ska hålla längre så att du slipper lägga ut pengar för ännu ett racket inom en snar framtid. Du kan köpa ramskydd till padel i butiker som säljer padelutrustning eller sportutrustning. Ramskyddet sitter lätt på ditt racket utan att det blir tyngre att använda.

Grepp

En sak du kan köpa om du vill att ditt padelracket ska kännas mer bekvämt att hålla i är ett grepp. Det finns flera varianter på grepp som du trär över ditt padelrackets skaft för att göra det mer bekvämt att hålla i. Dessa grepp är oftast i plast och kan ha olika färger och mönster och du väljer det grepp som känns mest bekvämt och smidigast för dig att använda.

Padelhandske

Om du inte vill köpa ett nytt grepp till ditt racket kan du istället prova att köpa hem en handske. En padelhandske är speciellt framtagen för att du ska kunna hålla ditt racket stadigt i handen. En annan fördel med padelhandskar är att de hjälper till att dämpa de vibrationer som uppstår när bollen slår i ditt racket, vilket gör det mer bekvämt för dig att spela padel. Dessutom minskar du risken att du överbelastar din arm och hand när du väljer att bära en padelhandske under tiden du spelar padel. Det finns många bra padelhandskar att välja bland i olika färger, mönster och storlekar för både dam och herr.

Poängräknare

Vill du ha koll på matchens poäng utan att lämna spelplanen? Då ska du investera i en poängräknare. En poängräknare kan också kallas för en scoring right. Fördelen med en poängräknare är att de är små och enkla att använda. Du fäster din poängräknare på ditt racket för att ha koll på poängen utan att behöva förlita dig på en annan människas närminne och du får bra koll på poängställningen.

Väska

Sist men absolut inte minst så finns det många bra padelväskor du kan köpa för att enkelt kunna ta med dig ditt padelracket. Eftersom padel är en sport som blivit populär bland influencers och kändisar var det rätt väntat när influencern Margaux Dietz meddelade att hon har designat och tagit fram egna padelväskor. Förutom att du kan köpa padelväskor signerade Margaux Dietz så finns det massor av andra olika sorters padelväskor för dig att välja bland i olika storlekar, färger och priser. Padelväskor går att köpa i butiker som säljer sportutrustning och padelutrustning.

Publicerad i Träning och hälsa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*